Rendezvényszervezés

A Miskolctapolca Barlangfürdő egyedi atmoszférája kiválóan alkalmas esküvők, eljegyzések, családi, baráti összejövetelek, céges bulik, csapatépítő tréningek, karácsonyi és évzáró rendezvények megtartására.

A résztvevők igazi összetartó csapattá kovácsolódhatnak össze, jobban megismerhetik egymást, mindezt kötetlen formában, szórakozással egybekötve tehetik meg. Ezeken az alkalmakon kiváló lehetőség nyílik arra, hogy a stresszes hétköznapokat követően relaxáljanak, lazítsanak, kikapcsolódjanak.

A szervezésben segítünk!

Minőségi kikapcsolódás és wellness programok várják kedves vendégeinket.

Szolgáltatások: Szezonon kívüli időszakban csak a beltéri medencéink, szezoni időszakban beltéri és kültéri medencéink egyaránt igénybe vehetők. Szauna parkunkban finn szauna, gőzkabin, infraszauna, és szolárium is várja a vendégeket. Különleges szolgáltatásunk a szaunaszeánsz program, amelynek során szakképzett szaunamester irányításával teljes testi-lelki felüdülésben lehet része! Igény esetén szakképzett masszőrjeink várják a relaxálni vágyó vendégeket. Teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk, így állófogadásra, svédasztalos kiszolgálásra is lehetőség van a rendezvény alatt.

Bérleti díjaink:

Beltéri medencék bérlése (300 főig) 154 500 Ft + ÁFA / óra
Kültéri medencék bérlése (300 főig) 154 500 Ft + ÁFA / óra
Szauna park bérlése 30 000 Ft + Áfa / óra
Kupolacsarnok bérlése 30 000 Ft + ÁFA / óra

A kupolacsarnok alkalmas állófogadásra, vagy svédasztalos kiszolgálásra, konferenciák, termékbemutatók, előadások megtartatására. Fürdőbérlése esetén a kupolacsarnok díjmentesen igénybe vehető! A csarnok maximális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén 80 fő.

Barlang Aquaterápia pihenőterem bérlése 25 000 Ft + ÁFA / óra

A pihenőterem alkalmas állófogadásra, vagy svédasztalos kiszolgálásra, konferenciák, előadások születésnapok, sportfoglalkozások (zumba, aerobik, jóga), termékbemutatók, és még sok más egyedi program lebonyolítására. Maximális befogadóképessége ültetett rendezvény esetén 50 fő.

Áraink tájékoztató jellegűek!

Általános feltételek:

A bérleti díjak tartalmazzák a terembérleti díjat, igény szerint medenceüzemelést, takarítást, mellékhelyiségek használatát, rendezvény és villanyszerelő felügyelet, biztonsági szolgálatot, rakodó személyzetet, catering számára a le és felvonulást.

Minden rendezvényt – előzetes egyeztetést követően – a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetőjének vagy megbízottjának kell engedélyeznie, lebonyolítására csak aláírt szerződés alapján kerülhet sor.

Bérbevétellel kapcsolatos további kéréseikkel, kérdéseikkel, részletes felvilágosításért, árajánlatért, forduljanak a Miskolci Turisztikai Kft. Értékesítési Osztályához.

Ajánlatkérés:

Értékesítési osztály:

Telefon: +36-46 503-186

E-mail: info@barlangfurdo.hu

Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

 

Ugrás az oldal tetejére